Aktualitások
Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület

„Kulturiszt a gyömrői közösségért” című pályázat

A Gyömrői Kulturális és Turisztikai Non-profit Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégium - Vegyes támogatás 2022. Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022. kiírt pályázati kiírására benyújtott, NEAO-KP-1-2022/2-000505 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, „Kulturiszt a gyömrői közösségért” című pályázata 150 000 Ft összegű támogatásban részesült vissza nem térítendő, 100%-os támogatási előleg formájában.

Korábbi cikkek:

-------------------------------------------------

Lecsófőző és Hagyományőrző Fesztivál
Egyesületünk egyik nevesített törekvése a hagyomány felelevenítése, őrzése. Az élő hagyomány a közösségépítés, -formálás egyik erős, ha nem a legerősebb eszköze, mert az összetartozást erejére hívja fel a figyelmet.
Körbe-Karikába Kerékpáros Kalandtúra
Kalandúra a javából! Egyesületünk idei első évi rendezvénye rendhagyó módon indult, hiszen most nem a kultúrát és a hagyományokat céloztuk meg, hanem az ébredő természettel együtt testünk ébresztése volt a cél, és mi a legalkalmasabb erre?
Kézműves és hagyományőrző napközis tábor
Kézműves és hagyományőrző napközis tábor a gyömrői tájházban! A tábor ideje alatt a festői szépségű, hamisítatlan. régi falusi hangulatot idéző gyömrői Tájházban minden nap új mesterséggel ismerkedhetnek meg a gyerekek..

KULTURISZT.HU

 Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület 2008-ban egy maroknyi lelkes csapat szervezett egy fantasztikus családi napot, melynek kapcsán felmerült, hogy milyen felemelő is adni valamit a kultúrára, kikapcsolódásra vágyó embereknek. – Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje tenni valami hasznos dolgot.

Segíthetünk Neked?

  • Kulturális programszervezés
  • Turisztikai információ
  • Rendezvények, Programok

Szabó Zsolt elnök
kulturiszt111@gmail.comkulturiszt.hu