Körbe karikába
Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület

Körbe-karikába kerékpáros kalandtúra és sportfesztivál

Körbe-karikába LogoA Körbe-karikába nem egy újabb kerékpáros rendezvény. A Körbe-karikába egy kalandtúra, amely a kerékpározást, a különböző sportágakat, az egészséges életmódot, nem utolsó sorban pedig Gyömrő és környékének (Péteri, Vasad, Mende, Maglód, Üllő) természeti adottságait, sportéletét és kulturális értékeit népszerűsíti.
Színes és változatos programjaink minden korosztály igényeit kiszolgálják. A résztvevő 4-10 fős csapatok 4 különböző nehézségű, de minden esetben élvezetes és változatos útszakaszt teljesítenek.

Az útvonalakon elhelyezett állomáshelyeken a résztvevők különböző ügyességi próbákat állnak ki, az itt megszerzett pecsétekkel pedig az esti gyömrői díjátadó ceremónián, a tombolán még nyerhetnek is. A Körbe-karikába kerékpáros kalandtúrát és sportfesztivált elsősorban amatőr kerékpárosok, családok, baráti társaságok számára írtunk ki, de Extra körünket profi versenyzőknek is szeretettel ajánljuk! Sőt, a meseszép Gyömrőn azok sem fognak unatkozni, akik csupán kísérőként érkeznek!

Körbe-karikába kerékpáros kalandtúra és sportfesztivál Gyömrő

 

Előzetes nevezési határidő: hamarosan..

Nevezési díj:
gyermek: előzetesen 800 forint, a helyszínen 1.000 forint
felnőtt: előzetesen 1.500 forint, a helyszínen 1.800 forint

A kalandtúra útvonalát és az egész napos eseményt a Gyömrő Városi Sportklub, a Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület és a Gyömrő 2000 kör biztosítja a tekerő résztvevőinek.

-Körbe-karikába kerékpáros kalandtúra fotógaléria

 

A rendezvény támogatója:

Magyar Szabadidősport Szövetség

KULTURISZT.HU

 Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület 2008-ban egy maroknyi lelkes csapat szervezett egy fantasztikus családi napot, melynek kapcsán felmerült, hogy milyen felemelő is adni valamit a kultúrára, kikapcsolódásra vágyó embereknek. – Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje tenni valami hasznos dolgot.

Segíthetünk Neked?

  • Kulturális programszervezés
  • Turisztikai információ
  • Rendezvények, Programok

Szabó Zsolt elnök
kulturiszt111@gmail.com

3+1 ok,
amiért érdemes...

...ellátogatni Gyömrőre!

FOTÓGALÉRIA

Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékok Hagyományörző játékokkulturiszt.hu